lauantai 24. elokuuta 2013

Mainoksen uhri

Aamulla luin useamman facebook-päivityksen tai blogimerkinnän, miten ihmiset olivat juosseet hyvän/kepeän/reippaan aamulenkin. Onneksi olin niin aikaisin ylhäällä, että jutut luettuani kello oli vasta puoli yhdeksän, kun pinkaisin Terrieripojan kanssa rantalenkkiä kiertämään. Voi ihanuutta. Vielä oli niin aamun raikasta, että oli miellyttävän viileää - vasta rannassa aurinko pääsi porottamaan olkapäihin. Siellä oli syksyn aavistus, mutta kuitenkin vielä ihan kesä!


Kyllä juoksu on lahja. Midnight run lähestyy ja ainakin tämänpäiväisen juoksun valossa voi huoletta lähteä liikkeelle. Toivottavasti en onnistu taas keksimään jotain ihan älytöntä ennen juoksua niin, että olisin turkasen jumissa tai sairastuisin. Mutta mikäli kaikki menee näin kuin nyt on niin ihan mukava juoksu on edessä. Saa nähdä sen sitten.

En tiedä sitten tuosta ihmisille kivana olemisesta. Olishan se hyvä. Jos vaikka lähimmille ensin. Siitä on hyvä lähteä.

Sujuvia juoksuja, pyöräilyjä, spinutunteja, mitä ikinä sitten haluatkin tehdä! Huomenna ajattelin aloittaa Power-tunnilla (elixialainen kun olen eli perus pumpista on kyse). Mitä kivaa sulla on tiedossa huomenna? Ai niin melkein unohtu: mullahan on kampaajakin huomenna! Vihdoinkin.

tAamu

4 kommenttia:

 1. Juoksu on lahja, kuten niin moni muukin ihana asia! <3 Pysytään terveinä ja juostaan ilolla omat juoksumme. :)

  VastaaPoista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu :)
  Miten meni Midnight Run ?
  Itse kävin vetämässä sen kolme vuotta sitten, siitä jäi hyvä fiilis. Toivottavasti ensi vuonna pääsen taas mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) Meni. Juoksin niin kuin ajattelin, mutta on se vaan myöhään... (vanhako?) Mutta ei sitä oikein aamuun voi sijoittaa. Ensi vuonna! Ilman muuta :)

   Poista