lauantai 3. elokuuta 2013

Aamusella

Terveiset aamuaerobiselta! Siellä on taas niin kuuma ja se on pelkästään loistavaa! En kyllästy ikinä helteisiin! Kesä oot mun kamu!

Ruokavaliokorjauksen olen tehnyt linjalla lomalöysäilyt -> tavallinen arkiruoka ja housut mahtuu taas jalkaan. Hyvä niin. 
Taas hyvä ja voimallinen olo, kun pääsi hiilarilastista. Kaikki kolotukset ja jumituksetkin häviää, pääsee liikkumaan tarpeeksi ja monipuolisesti. Loma ja rentous on hyviä asioita, mutta liikuntaa ihminen tarvitsee hyvinvoidakseen. Eikä loputon herkuttelu hyvää oloa loppupeleissä tee (ja loppupelit on just ne jotka ratkaisee). Välillä ihan ok, mutta ei päivittäiseen ruokavalioon. Herkkuja. 

Viikon liikunnan hyvällä mallilla. Huomenna juoksulenkki sovittu. Mitähän sitä tänään? Ehkä pyöräilyä?

tAamu

3 kommenttia:

 1. Hiilarilasti tekee raskaaksi olon, lamaannuttaa. Virkeä ja hyvinvoiva olotila on se, mitä kaipaa lomarentoilun jälkeen. Onneksi näin.

  Jatkukoon fiilis kaikin puolin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis toki loma tekee olon virkeäksi ja hyvinvoivaksi, mutta liika herkuttelu ei. Lomarentoilun (siis herkuttelujen!) jälkeen odottaa arkea ja kaikkea normia, jotta tahmeus ja se palleapulleus häviäää. :)

   Poista
  2. Totta! Arkeen orientoituminen on hankalaa, mutta terveellinen elämä ja jonkinlainen säännöllisyys toki ovat tervetulleita! Kovasti paljon hyvää fiilistä myös sinne! <3

   Poista