torstai 30. toukokuuta 2013

Jalan tasapaino ja minun väsy

Mun jalassa on tasapaino. Varpaat ei tunne mitään ja kantapää on tulessa. Keskiarvoksi tulee siis ihan ok tunto. Ehkä kantakalvon tulehdus (sopii paremmin kuin plantaari faskiitti). Ei, tyylilleni uskollisena, en ole käynyt lääkärissä. Venyttelen, hieron ja liikun vain converseilla hyvin vaimennetuilla kengillä. 

Ihan hirviän kiiretahtiset viikot takana. Sais edes jälkikasvun lomalle niin helpottaisi. Eli ihan kohta. Tämä viikko vielä sinnitellään. Univelkaa kertynyt. Tosin en kaihda käydä päiväunille, jos tilaisuus tarjoutuu, joten sen sorttisia korjausliikkeitä luvassa. Heti kun ehdin.


Onneksi on aurinko ja ihan yhtäkkiä alkanut kesä. Kantapään takia yritän painottaa pyöräilyyn, vesijuoksuun ja muuhun sellaiseen liikuntaan, jossa ei paino tule kantapäälle. Tänään menen kyllä juoksemaan, mutta metsään, jolloin tulee niin paljon ylämäkiä, että tulee juostua etupainotteisesti. Sillä tavallahan tämä on hassu vaiva, ettei se liikkuessa haittaa. Rasituksen ja etenkin seisoskelun jälkeen vaivaa. Aamulla herätessä myös.

Ei tämä jalka nyt niin menoa haittaa. On vaan haaste liikkua eri tavalla kuin haluaisi. Väsymys akuutimpi ongelma. Täytynee hoitaa pois. Lomaan tänään tasan kolme viikkoa. Se on lyhyempi aika kuin se, mitä lomaa on edessä. Aika loistavaa.

Loma, mä kaipaan sua niin!

Hyviin asioihin keskittyen,

Aamu

4 kommenttia:

 1. Täälläkin väsyä, huonoja ja katkonaisia yöunia. Työkiireitä. Loma on kyllä mielessä, mutta onneksi se ei vielä ala. Ehtii nauttia kesästä jo sitä ennen. :)

  Höh tuo kantapääoireilusi. :( Sinun tarttee nyt sipsutella vaan sievästi. ;)

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kesä <3 En taida kuitenkaan olla ihan sipsuttelija :)

   Rentoa eloa sinne myös!

   Poista
 2. Ihanaa alkavaa lomaa ja toivottavasti kantapää tulee yhteistyöhön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantapää ei edelleenkään ole ko-operoiva, mutta olkoon mikä on. Mennään sen mukaan! Aurinkoista kesän alkua teidän huusholliin myös! <3

   Poista