maanantai 6. toukokuuta 2013

Lomaterveisin

Lensin tunteja. Annoin auringon paistaa ja tuulen tuivertaa. Istuin ja kuuntelin. Jos nauru pidentää ikää, se piteni rutkasti. Jos elämääni tulisi luuppi, jota se pysähtyisi kiertämään, toivoisin kovasti, että se osuisi noihin hetkiin. Päivällä huikaisevan kirkas aurinko. Ne tärkeimmät ystävät ja ystävälliset muukalaiset. Pitkät illat, jotka täyttyvät kaikesta ja ei mistään. Yö jossa voi kävellä paitahihasillaan. Ehkä ilotulitus. Vanhat talot ja pitkä historia ympärillä. 

Tässä on hyvä nyt. 

Tänään olen kiitollinen maanantaista. Puhtaasta hanavedestä. Siitä ryhdistä, jonka arki tuo elämään. Tänään nukutaan yöhön naurettuja univelkatunteja kiinni ja huomenna alkaa treenit entiseen malliin. Heiaheiaan merkittävää ei ehkä viikonloppuna kertynyt, mutta kävelty on tennarin pohjat sileiksi arvokkaita kilometrejä, jotka mitataan muulla kuin mittanauhalla. 
Olen kiitollinen minilomasta, kodinturvajoukoista, vapaudesta. Kesästä joka tulee vielä tännekin!

Rentoutunut ja stressitön, mutta väsynyt,

Aamu

4 kommenttia:

 1. Se on niin hassua että lomailu tavallaan väsyttää :)
  Mutta stressi lähtee (ehkä, hyvä että sulla lähti) ja rentoutuakin saattaa keretä.
  Ja suomessa paistaa aurinko! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi paistaa. Lämpötilasokki tuntuu silti, vaikkakin vielä maanantaina tuntui, että aurinko lämmitti edelleen. Mulla ainakin väsyttää reissun jälkeen se, että yöuni jää riittämättömäksi ja liikkeellä ollaan oikeastaan koko ajan - stressittömästi tottakai! :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta! <3

  Jatkukoon stressitön fiilis!

  VastaaPoista