keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Pelastus

Mukava pakomatka aurinkoon takana. Nyt laukkujen purkamista, pyykkäämistä ja uusiin asioihin valmistautumista. Taas on voimia ja niitä totisesti tarvitaankin. Työntäyteinen loppuviikko ja viikonloppu edessä.

Lomalla tuli käveltyä tosi paljon. Mielestäni niin näkee paljon. No ei tietysti yhtä isolta alueelta kuin näkisi vaikkapa autolla, mutta tarkemmin, lähempää.

Sitten joskus jotkut (oon kuullu) vaikka niillä olis selkä ollut muinoin kipeä ja plantaarifaskiitistakin toipumisesta vain hetki, ne saattaa turhamaisina kävellä ihan muissa kuin terveysjalkineissa tai edes kävelyyn suunnatuissa lenkkareissa... ja sitten kun ne jotkut vielä nukkuvat matkalla vieraissa sängyissä niin lopputulosta tuskin tarvitsee teille tavata.

Puolen viikon jälkeen selkä alkoi olla niinku oikeesti aika tosi jäykkä. Mietin aamulla jäykkänä ympäriinsä kävellessäni, että mikä toisi kaikkein parhaan avun asiaan, kun tajusin, että aina joogan jälkeen selkäni on heti parempi. Joten eikun ensin joogaten (lähipiirini iloksi) ihan ulkomuistista ja sitten vähän googletellen (tai youtubeillen) muita variaatioita etsimään. Ja heti auttoi.

Oikeesti.

Samantien parempi olo ja siitä sitten homma seuraavana aamuna rutiiniksi niin johan rupes homma toimimaan. Olo oli taasen kuin uudesti syntyneellä. Pitääkin käydä noutamassa mun joogakortti, joka roikkuu varauksessa uudella joogastudiollani (siis studio ei todellakaan ole mun vaan uusi minulle).

Iloa ja valoa syksyn hämärään!

tAamu


7 kommenttia:

 1. Ma suosittelen edelleen sitä arkiaamuisin tulevaa Namaste joogaa. On ihan hullua, miten se on avannut ja hoitanut tuota minun rankaani! Toki olen käynyt viime kuukausina ohjatuillakin tunneilla, mutta jotenkin nuo reilun parinkymmenen minuutin flow-sessiot ovat tehneet ihmeitä.

  P.S. Täs kommentoinnissa on joku sanavahvistus päällä. Saako sen pois? Lupaan, etten keksi robottimaisuuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, oon päässyt jo niin pitkälle, että olen ohjelmoinut boxin nauhoittamaan namaste-joogat joka aamu :)

   Poista
  2. Ai niin ja sanavahvistus on nyt pois päältä. Hyvä kun sanoit, enhän mä ite tuommoista huomaa... Anna tulla vaan yksi robottimaisuus piristää aina :)

   Poista
 2. Jooga on kyllä hyvä. Itse teen silloin harvoin kun jaksan, ihan pari aurinkotervehdystä ja sekin jo avaa rankaa tosi hyvin. Haaveilen kovasti johonkin joogakurssille menemistä että oppisi kunnolla joogaamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joogakurssi hyvää tekee. Sekin on vähän sellainen laji, että mitä enemmän oppii sen enemmän kiinnostaa, että mitä sitten! Eikun itseä niskasta kiinni (me molemmat) ja sinne joogakurssille/studiolle. Hopi hopi :)

   Poista
 3. Kuulostaa olleen kaikin puolin ihana loma! Lomat ovat tarpeellisia arjen katkaisijoita. <3

  Ihanaa syssyn jatkoa ja arkikiireisiin lepohetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana! Sinulle myös! Turvallista toipumista ja uusiin lajeihin rakastumista! :)

   Poista