maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ruma sana

Seuraa hirveetä marinaa ja valitusta. Siis olen kipeä. Mulla on flunssa. On kevät ja siitepölyt ja sitten ihan tavallinen kurkunpään tulehdus ja räkätauti. Siis niin epäreilua! Että ihan flunssa tuli... Mur!

Kyllähän mä ymmärrän, että maailman kaikkeuden kannalta puhutaan vielä melko pienestä vastoinkäymisestä, mutta mun kaikkeuteni on vaarassa, kun en pääse liikkumaan. Lisäksi läheiset joutuu kärsimään mun valituksesta ja itsesäälistä. 

Koska mä en koskaan mitään usko, enkä omalla kohdallani osaa ajatella järkevästi kävin aamulla koiran kanssa kävelylenkillä. Käyttäjiä olisi ollut eikä koirallakaan vielä ollut kiire, mutta minähän paukkasin ulos. Siellä on niin taivaallinen ilma. Jalkakäytävät ovat jo pitkiä matkoja sulat. Ihanaa! 

Vaikea sanoa, kumpi vuosi enemmän silmät vai nenä... Mä yskin niin, että muut ulkoilijat vaihtoi kadun puolta. Mutta kävelin kuitenkin hetken auringossa. Kiitos siitä! 
Palaan sohvalle kirjan kanssa.

Ja ehdottomasti yksi parhaita aprillipäivän uutisia löytyy Yoga Nordic Espoon facebook-sivuilta.

tAamu (-parka :P)

4 kommenttia:

 1. Voi ei!!! Pikaista paranemista! (Mutta tuo joogauutinen oli huippu! :D)

  VastaaPoista
 2. On kyllä epäreilua ja kaikkea muutakin! :/

  Minulla on helpottanut aloitettuani lääkityksen, joten diagnosoisin omani jokakeväiseksi ongelmaksi. Ehkäpä. Tehnyt tiukkaa itsekin olla aloillaan, joten voin vain kuvitella millaista se on sinulla menijällä. Huoh.

  Paranemishali ja jaksamis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla ei nyt reilun viikon allergialääkitys ole onnistunut nitistämään tätä tautia eli jotain muutakin tässä on mukana... Plääh! Mutta vähitellen parempaan päin!

   Poista