keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Uusia asioita

Uusia asioita tapahtuu, jos niitä antaa tapahtua! Ihan huippua muuten. Kyllä ihmisellä on valtaa. Uutta ja ihmeellistä kohti vain.

Menin blogimiittiin. Tapasin ihmisiä blogien takana. Hassua ja hauskaa. Virtuaali-ihmisten muuttuminen oikeaksi ihmiseksi on mielenkiintoinen metamorfoosi. Moni siitä jo kirjoittikin. Aurinkoa, hyvää ruokaa ja samanhenkistä seuraa. Mitäpä sitä ihminen muuta kesäisenä sunnuntaina tarvitsee.
Muista uusista asioista ehdottoman suurena positiivisuusasiana mainittakoon Baana. Joo, onhan se ollut jo vaikka ja kuinka olemassa, mutta kylläpä Helsinki pieneni, kun sitä kautta ensimmäistä kertaa hurautti. Postin kulmalta hetkessä Ruoholahteen. Yksin ei tarvinnut mennä. Seuraa riitti, mutta yllättävän hyvin ihmiset kulki omilla kaistoillaan... Melkein olisin vielä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden väliin toivonut jotain kaistaletta, mutta olis varmaan mennyt jo liian vaikeaksi. Hyvä näinkin. Muutenkin keskusta veti kohtuullisesti näin pyöräilijän näkökulmasta.

Kamala juoksutapahtuman ikävä ollut, kun en sinne naisten kympillekään päässyt (missä kaikki muut oli), joten se on sitten NiceRun Espoo tänään. Mennään duuniporukalla ja juostaan sitten vähän reippaammin, kun matkana on 5 km. Ruuhkaan ei kauheita aikatavoitteita auta laittaa (no ihan varmasti on olemassa aikatavoite), mutta mennään siihen tahtiin, kun tie vetää. Kesän ensimmäinen juoksutapahtuma ja elämän ensimmäinen NiceRun. Vesisadetta on luvattu, mutta kesähän kastelemansa kuivaa. Eikö niin?

Kesän paras uutuus on ollut Merijooga, joka rantautui kotipaikastaan Hangosta Espooseenkin. Suosittelen. Eilen tuli ripaus vettä, mutta eipä tuo menoa haitannut. Katsotaan miten käy torstaina.

Iloa ja valoa!

tAamu

4 kommenttia:

 1. Mukavan reipasta ja iloista vitosta sinulle ja koko teidän porukalle! Silmänisku tuolle eioleonpas -aikatavoitteelle. ;)

  Minäkin tahdon tuollaiseen ensi kesänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauskaa oli ja ukkosta. (Siihen aikatavoitteesen, jota meillä ei ollu, päästiin, vaikka ruuhkat oli vielmodotettua isommat)

   Vielä ehtii jotain juosta tänä kesänäkin! :)

   Poista
 2. Kiitos tästä kesäisestä sunnuntaista ja järjestelyistä. Kuten olen jo moneen kertaan todennut: kivaa oli! :)

  Baana pitäisi päästä koeajamaan, tai edes -kävelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Baanalle koska vaan! Mä voin lähteä kaveriksi :) Mukavaa oli. Toiv törmätään vielä jossakin!

   Poista