tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kesä liikettä

Kesällä on paras ja vaivattomin tapa liikkua pyörällä. Ainoa hieman rasittava asia on tavaroiden roudaus. Ei ole takapakkaria eikä muita laukkuviritysiä, joten kamat kulkee päällä. Laukussa tai repussa. Saa muuten tarkkaan harkitsemaan mitä haluaa mukana kuskata! Ei mitään ehkä-saatan-käyttää eikä otan-molemmat-kun-en-osaa-päättää. Eilen valloitettiin Suomen parasta kesäkaupunkia eli uljasta pääkaupunkiamme Helsinkiä. Tykkään. 

Löytyy niin rauhaa kuin ruuhkaakin, merta ja asfalttia, ikivanhaa ja uuden uutta. Mentiin ristiin rastiin ja kotimatkat päälle niin se oli sen lähes 37 km, mikä on varsin letkeä päivämatka. Korkeintaan istumalihakset väsyy. 


Nyt on sitten testattu tervanmakuinen jäätelökin. Jaa-a! Mitähän tuosta sanois. Ei tullu suosikkia, mutta eihän se jäätelö pahaakaan ole. en tähän kuitenkaan herkkukorttiani käyttäisi :) 

Selkä on mökkeilystä, vieraista sängyistä ja pyöräilystä ärtynyt. Hoidettu on joogalla ja tavoitteena on viel työstää tota corea tueksi lisää. Siinä hommassa mulla tekemistä sitten riittääkin. Loppukesäksi ja -vuodeksi. 

Aurinkoa päivääsi! 

tAamu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti