torstai 25. heinäkuuta 2013

Juostaan taas

Sitkeä plantaarifaskiitti antaa pikkuhiljaa periksi ja sen kunniaksi uudet asicsit (nämä ovat kuulemma asicsin vastaus niken freelle - kannan vaan pitäis tehdä hyvää PL:lle) ja lisää kinesioteippiä. 

Ammattiteippaajalle puhelu, jolla varmistin lapsen jalan teippauksen tanssitreeneihin. Oma teippaus on hallussa "kiputeippiä" myöden. En tiedä, onko tuosta teippauksesta sitten loppupeleissä hyötyä, mutta kivan värisiähän ne on! 
Kesä menee menojaan. Helle onneksi jatkuu kuitenkin. Ensi viikolla paluu töihin ja siitä se syksy ja arki pikkuhiljaa alkaa. Osa ystävistä vielä kesäkodeissaan pitkin rantoja. Tulisivat jo takaisin! Ikävä!

tAamu

2 kommenttia:

 1. Huojentavia kuulumisia kantapäästäsi! Ja onnea uusille huipputossuille! :)

  Nauti vielä huomisaamun kellottomasta heräämisestä. Tsemppiä töihin paluuseen!

  Ps. Ei syksy vielä ala, minulla on vielä lomaakin pitämättä, joten venyköön kesä vielä ainakin elokuuhun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, että saat lomailla vielä! Itsekin mietin, että oliskohan sitä lomaa kuitenkin syytä pilkkoa. Viisi viikkoa olen nyt lomaillut ja se on pitkä aika (ei missään tapauksessa siis liian pitkä!). Kun hyvin tietää, että työ imaisee ensimmäisistä päivistä todella intensiivisesti mukaansa... No, olipa loman hyöty kuinka pitkä aikainen tahansa, on loma vaan ihanaa. Onneksi työ on mukavaa, joten työhön paluu ei liene ihan tuskaa... Kai?

   Poista